Nieuwsoverzicht

RSS
Kies een jaar/maand   
 • 9 maart 2015

  Het Kabinet van de Koning deelt mee:

  De minister van Veiligheid en Justitie, mr. I.W. Opstelten, en de staatssecretaris van Veiligheid en Justitie, mr. F. Teeven, hebben heden, maandag 9 maart 2015, Zijne Majesteit de Koning verzocht aan hen ontslag te verlenen als respectievelijk minister van Veiligheid en Justitie en staatssecretaris...
 • 9 maart 2015

  Prinses Margriet bij World Conference on Disaster Risk Reduction

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet der Nederlanden is aanwezig bij de Third United Nations World Conference on Disaster Risk Reduction die van 14-18 maart in Sendai, Japan, wordt georganiseerd.
 • 9 maart 2015

  Koningsdagconcert in Dordrecht

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, Hare Majesteit Koningin Máxima en Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix zijn dinsdagavond 14 april 2015 aanwezig bij het Koningsdagconcert in het Energiehuis in Dordrecht.
 • 6 maart 2015

  Nieuwe Grootmeester van het Huis van Z.M. de Koning per 1 juli 2015

  Zijne Majesteit de Koning heeft het voornemen met ingang van 1 juli 2015 drs. J.Th. Versteeg te benoemen tot Grootmeester van zijn Huis.
 • 5 maart 2015

  Koning op werkbezoek bij Nationaal Cyber Security Centrum

  Zijne Majesteit de Koning heeft donderdagochtend 5 maart met minister Opstelten van Veiligheid en Justitie een bezoek gebracht aan het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) in Den Haag.
 • 4 maart 2015

  Afscheidsaudiëntie Apostolisch Nuntius

  Zijne Majesteit de Koning heeft hedenochtend op Paleis Noordeinde in Den Haag in afscheidsaudiëntie ontvangen de Apostolisch Nuntius, Z.E. Monseigneur A. Dupuy.