Nieuwsoverzicht

RSS
Kies een jaar/maand   
 • 26 juni 2015

  Koningin Máxima brengt werkbezoek ‘muziekonderwijs’ bij Fontys Pabo Den Bosch

  Hare Majesteit Koningin Máxima bracht vanmorgen als erevoorzitter van het Platform Ambassadeurs Muziekonderwijs een werkbezoek in het kader van muziekonderwijs op de basisschool. Het bezoek vond plaats bij Fontys Hogeschool Kind en Educatie, Pabo Den Bosch.
 • 26 juni 2015

  Verjaardag Prinses Alexia

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Alexia der Nederlanden viert op 26 juni 2015 haar tiende verjaardag.
 • 25 juni 2015

  Paleissymposium ‘energie’

  In het Koninklijk Paleis Amsterdam vond donderdagavond 25 juni het Paleissymposium ‘energie’ plaats. Hunne Majesteiten Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima waren gastheer en gastvrouw van het symposium. Ook Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden was aanwezig.
 • 25 juni 2015

  Koning Willem-Alexander brengt werkbezoek Rotterdamse wijk Hillesluis

  Zijne Majesteit de Koning bracht vanmorgen op uitnodiging van burgemeester Aboutaleb van Rotterdam een werkbezoek aan de Rotterdamse wijk Hillesluis.
 • 25 juni 2015

  Koning beëdigt ambassadeurs, 25 juni 2015

  Zijne Majesteit de Koning heeft donderdagochtend 25 juni in Paleis Noordeinde achtereenvolgens de ambassadeurs mr. C.J. Bansema (Helsinki), mw. drs. A.E. Luwema (Bern), ir. H.J.J. van Dijk (Cotonou) en mw. mr. G. Willems (Pristina) beëdigd.
 • 24 juni 2015

  Koning beëdigt staatsraden

  Zijne Majesteit de Koning heeft woensdagochtend op Paleis Noordeinde de heren mr. R.J.M. van den Tweel en drs. P.J.C.M. van den Berg beëdigd. Beiden zijn benoemd tot staatsraad in de Afdeling advisering van de Raad van State. De Afdeling advisering adviseert regering en parlement over wetgeving...