Nieuwsoverzicht

RSS
Kies een jaar/maand   
 • 7 juli 2015

  Koningin Máxima bezoekt AppMachine

  Hare Majesteit Koningin Máxima heeft dinsdagmiddag 7 juli een werkbezoek gebracht aan AppMachine in Heerenveen.
 • 7 juli 2015

  Koning brengt werkbezoek aan Eindhovense wijk De Bennekel

  Zijne Majesteit de Koning bracht vanmiddag in Eindhoven op uitnodiging van wethouder Yasin Torunoglu van Wonen, Wijken, Ruimte en Burgerparticipatie, een werkbezoek aan de wijk De Bennekel. De Koning sprak met verschillende partijen over de manier waarop mensen met verschillende achtergronden...
 • 7 juli 2015

  Koningin Máxima bij opening seizoen Koninklijk Concertgebouworkest

  Hare Majesteit Koningin Máxima is donderdagavond 10 september 2015 aanwezig bij de feestelijke opening van het nieuwe seizoen van het Koninklijk Concertgebouworkest, RCO Opening Night. De Koningin is beschermvrouwe van het orkest.
 • 6 juli 2015

  Afscheidsaudiëntie ambassadeur Australië

  Zijne Majesteit de Koning heeft heden op Paleis Noordeinde te Den Haag in afscheidsaudiëntie ontvangen de ambassadeur van het Gemenebest Australië, Z.E. Neil Allan Mules.
 • 6 juli 2015

  Geloofsbrieven ambassadeurs El Salvador, Kaapverdië en Fiji

  Zijne Majesteit de Koning zal woensdagochtend 8 juli op Paleis Noordeinde in Den Haag ter overhandiging van hun geloofsbrieven achtereenvolgens ontvangen de ambassadeur van de Republiek El Salvador, H.E. mevrouw Aida Luz Santos de Escobar, de ambassadeur van de Republiek Kaapverdië, Z.E. Jorge...
 • 6 juli 2015

  Koningin Máxima bij Stichting Opkikker

  Hare Majesteit Koningin Máxima is zaterdag 29 augustus bij de Ambassadeursdagen van Stichting Opkikker die dit jaar haar twintigjarig jubileum viert.