Nieuwsoverzicht

RSS
Kies een jaar/maand   
 • 3 april 2014

  Koning opent nieuwe Johan Frisosluis Stavoren

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander opent donderdagmiddag 8 mei 2014 de tweede Johan Frisosluis in Stavoren. Het nieuwe sluiscomplex is gebouwd naast de bestaande Johan Frisosluis. Deze uitbreiding maakt een einde aan de lange wachttijden in het zomerseizoen.
 • 3 april 2014

  Koning ontvangt president van Sierra Leone

  Zijne Majesteit de Koning ontvangt vrijdag 4 april president Ernest Bai Koroma van Sierra Leone in audiëntie op Paleis Noordeinde in Den Haag.
 • 2 april 2014

  Koning, Koningin en minister-president bij uitreiking Four Freedoms Awards 2014

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, Hare Majesteit Koningin Máxima en minister-president Mark Rutte zijn op 24 mei 2014 aanwezig bij de uitreiking van de Franklin D. Roosevelt Four Freedoms Awards in de Nieuwe Kerk in Middelburg.
 • 2 april 2014

  Prof.mr. Pieter van Vollenhoven opent veiligheidscentrum PIT

  Prof.mr. Pieter van Vollenhoven opent zaterdagochtend 12 april in Almere het expositie- en ervaringscentrum PIT waar exposities, evenementen en symposia op het gebied van veiligheid worden georganiseerd.
 • 1 april 2014

  Geloofsbrieven ambassadeurs Spanje en Iran

  Zijne Majesteit de Koning zal woensdagochtend 2 april 2014 op Paleis Noordeinde in Den Haag ter overhandiging van hun geloofsbrieven achtereenvolgens ontvangen de ambassadeur van Zijne Majesteit de Koning van Spanje, Z.E. Fernando Arias González, en de ambassadeur van de Islamitische Republiek...
 • 1 april 2014

  Koningin Máxima bezoekt ouderavond financiële opvoeding

  Hare Majesteit Koningin Máxima, erevoorzitter van Platform Wijzer in geldzaken, woont maandagavond 14 april op basisschool De Archipel in Almere een ouderavond bij over ‘financiële opvoeding’.