Nieuwsoverzicht

RSS
Kies een jaar/maand   
 • 23 februari 2015

  Koning onthult gerestaureerde Glazen Koets

  Zijne Majesteit de Koning onthult maandag 16 maart in het Louwman Museum in Den Haag de gerestaureerde Glazen Koets.
 • 23 februari 2015

  Koningin Máxima geeft startsein voor Week van het geld 2015

  Hare Majesteit Koningin Máxima geeft maandagochtend 9 maart het startsein voor de vijfde editie van de Week van het geld op de basisschool OBS West in Capelle a/d IJssel. Voorafgaand woont zij samen met staatssecretaris Dekker van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap enkele gastlessen bij op de...
 • 20 februari 2015

  Koning en Koningin bij afscheidsconcert Mariss Jansons

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima zijn vrijdagavond 20 maart in Amsterdam aanwezig bij het afscheidsconcert van Mariss Jansons als chef-dirigent van het Koninklijk Concertgebouworkest.
 • 20 februari 2015

  Koning en Koningin bezoeken Sleeswijk-Holstein en Hamburg (2)

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima brengen donderdag 19 en vrijdag 20 maart 2015 een werkbezoek aan de Duitse deelstaten Sleeswijk-Holstein en Hamburg.
 • 20 februari 2015

  Stand van zaken van het onderzoek Koninklijke Verzamelingen

  Eind 2013 heeft de RVD de start van een onderzoek aangekondigd (januari 2014 ) naar de herkomst van de collecties, die te samen de Koninklijke Verzamelingen uitmaken.
 • 20 februari 2015

  Staatsbezoek aan Denemarken (2)

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima brengen op uitnodiging van Hare Majesteit Koningin Margrethe en Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Henrik van Denemarken van dinsdag 17 tot en met donderdag 19 maart 2015 een staatsbezoek aan Denemarken (zie rvd-persbericht...