Nieuwsoverzicht

RSS
Kies een jaar/maand   
 • 6 juli 2015

  Koningin Máxima bij Stichting Opkikker

  Hare Majesteit Koningin Máxima is zaterdag 29 augustus bij de Ambassadeursdagen van Stichting Opkikker die dit jaar haar twintigjarig jubileum viert.
 • 3 juli 2015

  Afscheidsaudiëntie ambassadeur Canada

  Zijne Majesteit de Koning heeft heden op De Eikenhorst in afscheidsaudiëntie ontvangen de ambassadeur van Canada, Z.E. James Matthew Lambert.
 • 2 juli 2015

  Koning bezoekt hoofdkantoor IOC en Olympisch Museum

  Zijne Majesteit de Koning heeft donderdagmiddag 2 juli op uitnodiging van President Thomas Bach een bezoek gebracht aan het hoofdkantoor van het Internationaal Olympisch Comité (IOC) en het Olympisch Museum in Lausanne, Zwitserland.
 • 2 juli 2015

  Koning, Koningin en Prinses Beatrix bij slotviering 200 jaar Koninkrijk

  Hunne Majesteiten Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima en Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden zijn op zaterdag 26 september aanwezig bij de slotviering van 200 jaar Koninkrijk der Nederlanden in Amsterdam. De twee jaar durende viering wordt afgesloten met een bijeenkomst...
 • 2 juli 2015

  Koningin Máxima opent het Papageno Huis

  Hare Majesteit Koningin Máxima opent woensdagmiddag 26 augustus het Papageno Huis in Laren.
 • 1 juli 2015

  Reactie RVD op artikel Nieuw Israëlitisch Weekblad

  Naar aanleiding van de publicatie in het Nieuw Israëlitisch Weekblad van vorige week over de schooltijd bij de Nieuwe Baarnsche School van de Prinsessen Irene en Margriet, heeft het Koninklijk Huis Archief (KHA) grondig onderzoek verricht in de archief bronnen van het KHA naar het in het...