Nieuwsoverzicht

RSS
Kies een jaar/maand   
 • 1 april 2014

  Koningin Máxima bezoekt ouderavond financiële opvoeding

  Hare Majesteit Koningin Máxima, erevoorzitter van Platform Wijzer in geldzaken, woont maandagavond 14 april op basisschool De Archipel in Almere een ouderavond bij over ‘financiële opvoeding’.
 • 28 maart 2014

  Koning en Koningin bieden Nationaal Comité Inhuldiging diner aan

  Hunne Majesteiten Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima hebben vrijdagavond 28 maart in Paleis Noordeinde een diner aangeboden aan de leden van het Nationaal Comité Inhuldiging en hun ondersteuning. Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix was bij dit diner aanwezig.
 • 28 maart 2014

  Afscheidsaudiënties ambassadeurs Peru en Macedonië

  Zijne Majesteit de Koning heeft hedenmiddag op Paleis Noordeinde in Den Haag in afscheidsaudiëntie achtereenvolgens ontvangen de ambassadeur van de Republiek Peru, Z.E. Allan Wagner Tizon, en de ambassadeur van de voormalige Joegoslavische Republiek Macedonië, Z.E. Nikola Dimitrov.
 • 28 maart 2014

  Koning en Koningin brengen een streekbezoek aan de Achterhoek

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima brengen dinsdag 6 mei 2014 een streekbezoek aan de Achterhoek in de provincie Gelderland.
 • 28 maart 2014

  Zweeds Koningspaar bezoekt Nederland (2)

  Zijne Majesteit Koning Carl XVI Gustaf van Zweden en Hare Majesteit Koningin Silvia brengen op vrijdag 4 en zaterdag 5 april een bezoek aan Nederland op uitnodiging van Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima.
 • 28 maart 2014

  Staatsbezoek aan Polen

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima brengen op uitnodiging van president Komorowski van de Republiek Polen dinsdag 24 en woensdag 25 juni 2014 een staatsbezoek aan Polen.