Nieuwsoverzicht

RSS
Kies een jaar/maand   
 • 2 oktober 2014

  Koningin Máxima opent nieuwe CONO Kaasmakerij

  Hare Majesteit Koningin Máxima opent donderdagochtend 13 november 2014 het nieuwe gebouw van CONO kaasmakers in Westbeemster. In de nieuwe kaasmakerij staat duurzaamheid centraal.
 • 1 oktober 2014

  Website staatsieportretten bestellen online

  Vanaf vandaag kunnen de reproducties van de staatsieportretten van Zijne Majesteit de Koning besteld worden via de website www.staatsieportretten-bestellen.nl. Ministeries, provincies, gemeenten en andere geïnteresseerden kunnen de reproducties bestellen. De hoogwaardige, ingelijste reproducties...
 • 30 september 2014

  Geloofsbrieven ambassadeurs België, Ierland en Frankrijk

  Zijne Majesteit de Koning zal woensdagochtend 1 oktober 2014 op Paleis Noordeinde in Den Haag ter overhandiging van hun geloofsbrieven achtereenvolgens ontvangen de ambassadeur van het Koninkrijk België, Z.E. Chris Leo Clark Hoornaert, de ambassadeur van Ierland, Z.E. John Neary, en de ambassadeur...
 • 29 september 2014

  Prinses Beatrix opent nieuwbouw van Archipel Landrijt in Eindhoven

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden verricht op woensdag 29 oktober 2014 in Eindhoven de officiële opening van de nieuwbouw van verpleeghuis Landrijt, onderdeel van Archipel Kenniscentrum.
 • 26 september 2014

  Koning opent Kulturhus Trefkoele+ in Dalfsen

  Zijne Majesteit de Koning opent donderdagochtend 13 november Kulturhus Trefkoele+ in Dalfsen. De Trefkoele+ is een multifunctioneel ontmoetingscentrum voor alle inwoners van de gemeente.
 • 25 september 2014

  Prinses Beatrix bij bijeenkomst 65 jaar KWF Kankerbestrijding

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden woont vrijdagmiddag 31 oktober 2014 het 65-jarig jubileum bij van KWF Kankerbestrijding in het DeLaMar Theater in Amsterdam.