Nieuwsoverzicht

RSS
Kies een jaar/maand   
 • 9 juni 2015

  Prinses Margriet bij honderdste bezoek ms Rotterdam

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet der Nederlanden is zaterdag 4 juli aanwezig bij het honderdste bezoek van het ms Rotterdam aan de haven van Rotterdam.
 • 8 juni 2015

  Afscheidsaudiëntie ambassadeur Kroatië

  Zijne Majesteit de Koning heeft hedenmiddag op Paleis Noordeinde in Den Haag in afscheidsaudiëntie ontvangen de ambassadeur van de Republiek Kroatië, H.E. mevrouw Vesela Mrden Korac.
 • 8 juni 2015

  Prinses Beatrix bij zeventig jarig bestaan Stichting 1940-1945

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden is zaterdagmiddag 27 juni aanwezig bij de viering van het zeventig jarig bestaan van de Stichting 1940-1945. De Prinses woont een deel van de jubileumbijeenkomst bij in Theater de Flint in Amersfoort.
 • 8 juni 2015

  Geloofsbrieven ambassadeurs Seychellen en Liberia

  Zijne Majesteit de Koning zal woensdagochtend 10 juni op Paleis Noordeinde in Den Haag ter overhandiging van hun geloofsbrieven achtereenvolgens ontvangen de ambassadeur van de Republiek der Seychellen, Z.E. Thomas Selby Pillay, en de ambassadeur van de Republiek Liberia, Z.E. Isaac Wehyee...
 • 8 juni 2015

  Koningin Máxima opent verpleegcentrum ’t Hamrik in Nieuwolda

  Hare Majesteit Koningin Máxima opent dinsdagochtend 7 juli het nieuwe verpleegcentrum ’t Hamrik in Nieuwolda. Het centrum is een samenwerking tussen Zorggroep Oosterlengte en Woonstichting Groninger Huis.
 • 5 juni 2015

  Prinses Margriet opent Burlington Park

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet heeft vrijdagmiddag 5 juni het Burlington Park in Apeldoorn geopend.