Nieuwsoverzicht

RSS
Kies een jaar/maand   
 • 15 juni 2015

  Afscheidsaudiëntie ambassadeur Slowakije

  Zijne Majesteit de Koning heeft hedenmiddag op Paleis Noordeinde in Den Haag in afscheidsaudiëntie ontvangen de ambassadeur van de Slowaakse Republiek, Z.E. dr. Jaroslav Chlebo.
 • 12 juni 2015

  Koning bij 50e editie Drentse Fiets4Daagse

  Zijne Majesteit de Koning fietst dinsdagochtend 7 juli een deel van de eerste dag van 50e Drentse Fiets4Daagse mee vanaf de startplaats De Bonte Wever in Assen.
 • 11 juni 2015

  Koningin Máxima bij ‘International Day of Family Remittances’ in Milaan

  Hare Majesteit Koningin Máxima neemt dinsdag 16 juni in haar VN-functie deel aan de eerste ‘International Day of Family Remittances’ in Milaan. Deze dag maakt deel uit van het ‘Global Forum on Remittances and Development 2015’ dat van 16 tot en met 19 juni wordt gehouden. De conferentie richt...
 • 11 juni 2015

  Koningin Máxima opent het Leontienhuis

  Hare Majesteit Koningin Máxima der Nederlanden verricht donderdag 9 juli in Zevenhuizen (gemeente Zuidplas) de officiële opening van het Leontienhuis, dat ondersteuning biedt aan mensen met eetstoornissen.
 • 10 juni 2015

  Koningin Máxima erevoorzitter Platform Ambassadeurs Muziekonderwijs

  Hare Majesteit Koningin Máxima is met ingang van 10 juni 2015 erevoorzitter van het Platform Ambassadeurs Muziekonderwijs. Het platform werkt de komende vijf jaar mee aan het realiseren van muziekonderwijs voor kinderen van vier tot twaalf jaar.
 • 10 juni 2015

  Koning beëdigt ambassadeurs

  Zijne Majesteit de Koning heeft woensdagochtend 10 juni in Paleis Noordeinde achtereenvolgens de ambassadeurs drs. S.J.H. Smits (Londen), mr. K.J. Hartogh (Bangkok), mevrouw drs. G.C. Coppoolse (Stockholm) en drs. J.J.M. Nijssen (Valleta) beëdigd.