Nieuwsoverzicht

RSS
Kies een jaar/maand   
 • 27 november 2014

  Koningin Máxima bij gala-avond Eeuwige Jeugd voor jonge kunstenaars

  Hare Majesteit Koningin Máxima is op vrijdagavond 12 december aanwezig bij de gala-avond van het project Eeuwige Jeugd in Den Haag. Met dit project bieden BNG Bank en BNG Cultuurfonds jonge, getalenteerde kunstenaars de mogelijkheid om nieuwe producties te maken.
 • 27 november 2014

  Koning op werkbezoek bij Nederlandse Defensie Academie

  Zijne Majesteit de Koning heeft op donderdagochtend 27 november een werkbezoek gebracht aan de Nederlandse Defensie Academie in Breda.
 • 24 november 2014

  Ontvangst Commissarissen van de Koning en Belgische gouverneurs

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander heeft vanmiddag de Commissarissen van de Koning en Belgische gouverneurs ontvangen op Paleis Noordeinde.
 • 24 november 2014

  Afscheidsaudiëntie ambassadeur Thailand

  Zijne Majesteit de Koning heeft hedenmiddag op Paleis Noordeinde in Den Haag in afscheidsaudiëntie ontvangen de ambassadeur van het Koninkrijk Thailand, Z.E. Virachai Plasai.
 • 24 november 2014

  Geloofsbrieven ambassadeurs Korea, Costa Rica en Turkmenistan

  Zijne Majesteit de Koning zal woensdagochtend 26 november 2014 op Paleis Noordeinde in Den Haag ter overhandiging van hun geloofsbrieven achtereenvolgens ontvangen de ambassadeur van de Republiek Korea, Z.E. Jong-hyun Choe, de ambassadeur van de Republiek Costa Rica, Z.E. Sergio Ugalde Godinez,...
 • 21 november 2014

  Koninklijke Familie bij uitreiking Prins Claus Prijs 2014

  Hunne Majesteiten Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima en Hunne Koninklijke Hoogheden Prinses Beatrix, Prinses Mabel, Prins Constantijn en Prinses Laurentien zijn woensdagmiddag 10 december in het Koninklijk Paleis Amsterdam aanwezig bij de uitreiking van de Grote Prins Claus Prijs 2014...