Nieuwsoverzicht

RSS
Kies een jaar/maand   
 • 10 juni 2015

  Erekruis van de Huisorde van Oranje voor de heer Wijers

  Zijne Majesteit de Koning heeft bij Koninklijke Beschikking van 21 mei 2015 aan dr. G.J. Wijers het Erekruis van de Huisorde van Oranje verleend.
 • 9 juni 2015

  Koningin Máxima bezoekt Stichting New Dutch Connections

  Hare Majesteit Koningin Máxima heeft dinsdagochtend 9 juni een bezoek gebracht aan het initiatief Ondernemen in je Eigen Toekomst van Stichting New Dutch Connections in Driebergen. De stichting is één van de drie winnaars van een Appeltje van Oranje 2015, de jaarlijkse prijs van het Oranje...
 • 9 juni 2015

  Koning maakt in Helmond kennis met slimme mobiliteitsoplossingen

  Zijne Majesteit de Koning heeft dinsdagochtend 9 juni met minister Schultz van Haegen van Infrastructuur en Milieu een werkbezoek gebracht aan de Automotive Campus in Helmond. Thema van het bezoek was ‘Innovatief aan de slag met mobiliteit’.
 • 9 juni 2015

  Prinses Margriet bij honderdste bezoek ms Rotterdam

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet der Nederlanden is zaterdag 4 juli aanwezig bij het honderdste bezoek van het ms Rotterdam aan de haven van Rotterdam.
 • 8 juni 2015

  Afscheidsaudiëntie ambassadeur Kroatië

  Zijne Majesteit de Koning heeft hedenmiddag op Paleis Noordeinde in Den Haag in afscheidsaudiëntie ontvangen de ambassadeur van de Republiek Kroatië, H.E. mevrouw Vesela Mrden Korac.
 • 8 juni 2015

  Prinses Beatrix bij zeventig jarig bestaan Stichting 1940-1945

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden is zaterdagmiddag 27 juni aanwezig bij de viering van het zeventig jarig bestaan van de Stichting 1940-1945. De Prinses woont een deel van de jubileumbijeenkomst bij in Theater de Flint in Amersfoort.