Nieuwsoverzicht

RSS
Kies een jaar/maand   
 • 23 maart 2014

  Bilaterale ontvangsten door de Koning en marge van de NSS

  Zijne Majesteit de Koning heeft op zondag 23 maart 2014 en marge van de Nuclear Security Summit achtereenvolgens president Nazarbayev van de Republiek Kazachstan en president Gül van de Republiek Turkije in audiëntie ontvangen.
 • 21 maart 2014

  Koninklijke Familie neemt deel aan NLdoet

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, Hare Majesteit Koningin Máxima en andere leden van de Koninklijke Familie hebben vandaag deelgenomen aan NLdoet, de landelijke vrijwilligersdagen van het Oranje Fonds. De Koninklijke Familie heeft er voor gekozen zich tijdens deze dag in te zetten voor...
 • 21 maart 2014

  Koning ontvangt president van Zuid-Korea

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander biedt op maandag 24 maart president Park Geun-hye van de Republiek Zuid-Korea, een lunch aan op Paleis Noordeinde. Hare Majesteit Koningin Máxima en Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix zijn hierbij aanwezig.
 • 20 maart 2014

  Koning opent zeewiercentrum NIOZ op Texel

  Zijne Majesteit de Koning opent dinsdag 15 april het zeewiercentrum van het Koninklijk Nederlands Instituut voor Onderzoek der Zee (NIOZ) op Texel. Voorafgaand is er een korte rondrit over het eiland. De gemeente Texel geeft onder meer uitleg over de wijze waarop het eiland omgaat met de zoetwatervoorziening. ...
 • 20 maart 2014

  Verlening Erekruis in de Huisorde van Oranje voor vertrekkende hofdames van Koningin

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander heeft bij Koninklijke Beschikking van 12 maart 2014 het Erekruis in de Huisorde van Oranje verleend aan:
 • 19 maart 2014

  Afscheidsaudiëntie ambassadeur Malta

  Zijne Majesteit de Koning heeft hedenochtend op Paleis Noordeinde in Den Haag in afscheidsaudiëntie ontvangen de ambassadeur van de Republiek Malta, Z.E. Martin Valentino.