Nieuwsoverzicht

RSS
Kies een jaar/maand   
 • 28 maart 2014

  Koningin Máxima bij oratie hoogleraar Prins Claus Leerstoel

  Hare Majesteit Koningin Máxima is dinsdagmiddag 20 mei 2014 aanwezig bij de inaugurele rede van professor Jumoke Oduwole bij het International Institute of Social Studies (ISS) in Den Haag.
 • 27 maart 2014

  Koning ontvangt president van Burundi

  Zijne Majesteit de Koning ontvangt op maandag 31 maart president Pierre Nkurunziza van Burundi in audiëntie op de Eikenhorst in Wassenaar.
 • 26 maart 2014

  Koning bezoekt Kanselarij der Nederlandse Orden

  Zijne Majesteit de Koning heeft woensdagmiddag 26 maart een bezoek gebracht aan de Kanselarij der Nederlandse Orden in Den Haag.
 • 26 maart 2014

  Gezondheid Prins Bernhard verbeterd

  Mededeling Rijksvoorlichtingsdienst namens de Koninklijke Familie: Zijne Hoogheid Prins Bernhard van Oranje-Nassau van Vollenhoven is de afgelopen maanden behandeld aan een vorm van lymfklierkanker (non-Hodgkin lymfoom).
 • 25 maart 2014

  Koning ontvangt Kroonprins van Abu Dhabi in audiëntie

  Zijne Majesteit de Koning heeft op dinsdagmiddag 25 maart 2014 op Paleis Noordeinde in Den Haag en marge van de Nuclear Security Summit de Kroonprins van Abu Dhabi, Zijne Hoogheid Sheikh Mohammed bin Zayed Al Nahyan, in audiëntie ontvangen.
 • 25 maart 2014

  Prinses Margriet ontvangt boek over rol Nederlandse koopvaardij in de Tweede Wereldoorlog

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet der Nederlanden ontvangt woensdag 16 april het eerste exemplaar van het boek De Nederlandse Koopvaardij in Oorlogstijd. De presentatie van het boek vindt plaats in Hotel New York in Rotterdam in aanwezigheid van verschillende koopvaardijveteranen...