16 april Bezoek producent van beademingssystemen

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Enschede

Koningin Máxima bezoekt technologiebedrijf Demcon in Enschede. Demcon heeft een beademingssysteem ontwikkeld, getest en geproduceerd dat geschikt is voor de beademing van patiënten op de intensive care. Het bezoek vindt plaats in het kader van de uitbraak van het coronavirus (COVID-19).

Vergroot afbeelding
Beeld: ©Rotapool / Mischa Schoemaker
Koningin Máxima in gesprek met medewerkers van Demcon.

Door telefoongesprekken en zo mogelijk werkbezoeken informeren Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zich over de gevolgen van de corona-uitbraak en spreken zij hun steun en waardering uit voor de inzet van zovelen in de bestrijding van de pandemie. In afstemming met de betrokken organisaties worden maatregelen getroffen om de werkbezoeken te kunnen laten plaatsvinden.

Vergroot afbeelding
Beeld: ©Rotapool / Mischa Schoemaker
Koningin Máxima krijgt uitleg over de beademingstechnologie die Demcon heeft ontwikkeld.