04 juni Bezoek vitale sectoren Nijmegen

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Nijmegen

Koningin Máxima brengt een werkbezoek aan een supermarkt en een afvalbedrijf in Nijmegen, in het kader van de impact van de coronapandemie op vitale sectoren.

Vergroot afbeelding Koningin Máxima maakt een rondgang door een supermarkt
Beeld: ©Rotapool / Patrick van Katwijk
Koningin Máxima hoort welke wijzigingen sinds half maart in alle Nederlandse supermarkten zijn doorgevoerd om de voedselvoorziening en de gezondheid van personeel en klanten te kunnen waarborgen.

In Nijmegen-Fenikshof bezoekt Koningin Máxima supermarkt Jumbo, waar zij spreekt met vakkenvullers, kassamedewerkers en medewerkers van de versafdeling over hoe zij hun werk de afgelopen tijd hebben ervaren.

Vergroot afbeelding Koningin Máxima spreekt met supermarktmedewerkers
Beeld: ©Rotapool / Patrick van Katwijk
In een Nijmeegse supermarkt spreekt Koningin Máxima met vakkenvullers, kassamedewerkers en medewerkers van de versafdeling over hoe zij hun werk de afgelopen tijd hebben ervaren.

Vervolgens bezoekt Koningin Máxima afvalbedrijf Dar, waar zij een rondleiding krijgt door de milieustraat. Afsluitend spreekt Koningin Máxima ook met andere vitale beroepsgroepen zoals bedrijfsschoonmakers en pakketbezorgers over veranderingen in hun werk tijdens de coronapandemie.

Vergroot afbeelding Koningin Máxima bezoekt de milieustraat in Nijmegen
Beeld: ©Rotapool / Patrick van Katwijk
Koningin Máxima spreekt met medewerkers van een afvalbedrijf over hoe zij omgaan met de verhoogde volumes aan afval van particulieren en de werkdruk.