15 juni Bezoek Buitengewoon Opsporingsambtenaren Leiden

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Gemeente Leiden

Koning Willem-Alexander brengt een werkbezoek aan Buitengewone Opsporingsambtenaren (BOA’s) van team Handhaving gemeente Leiden, en politiemensen met wie de BOA’s nauw samenwerken.

Vergroot afbeelding Koning spreekt met enkele BOA's voor een molen
Beeld: ©Patrick van Katwijk
Koning Willem-Alexander bezoekt Buitengewone Opsporingsambtenaren (BOA’s) en politiemensen met handhavingstaken in de Gemeente Leiden.

In het stadskantoor bekijkt de Koning de werkruimten van de BOA’s en spreekt hij met het team Handhaving over de impact van de coronamaatregelen op de dagelijkse werkzaamheden.

Tijdens een korte stadswandeling geven dienstdoende BOA’s uitleg over hun ervaringen in de praktijk. Het werkbezoek eindigt met een gesprek met de samenwerkingspartners van het team Handhaving, waaronder politie, vergunningverleners en ondernemers.

Vergroot afbeelding Koning maakt stadswandeling met BOA's door Leiden
Beeld: ©Patrick van Katwijk
Tijdens een korte stadswandeling geven dienstdoende BOA’s uitleg over hun ervaringen in de praktijk.

In gesprekken en door werkbezoeken informeren Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zich over de gevolgen van de coronapandemie en de inzet van maatregelen ter bestrijding van het coronavirus. De werkbezoeken vinden plaats met inachtneming van de geldende richtlijnen.