23 april Bezoek regio Gelderse Vallei in het kader van de arbeidsmarkt

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Veenendaal

Koningin Máxima, lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap, en SER-voorzitter Mariëtte Hamer brengen een werkbezoek aan de regio Gelderse Vallei. Het bezoek staat in het teken van de gevolgen van de coronacrisis voor de arbeidsmarkt.

Vergroot afbeelding Koningin Máxima brengt werkbezoek aan Gelderse Vallei
Beeld: ©Info Support / Jorik Algra
Koningin Máxima tijdens het werkbezoek aan de regio Gelderse Vallei.

In Veenendaal nemen Koningin Máxima en Mariëtte Hamer deel aan drie gesprekken. Met een aantal ondernemers uit het mkb spreken zij over de kansen en ontwikkelingen in de regio op o.a. het gebied van ICT en personele uitdagingen. Vervolgens wordt gesproken met organisaties die ondersteuning bieden aan ondernemers. Zo is er o.a. aandacht voor ‘van werk naar werk’-trajecten voor werknemers. Afsluitend wordt met regionale bestuurders gesproken over o.a. de mogelijkheden voor het delen van kennis en samenwerking tussen organisaties en andere regio’s en over de digitalisering voor de regionale arbeidsmarkt.

Vergroot afbeelding Koningin Máxima brengt werkbezoek aan Gelderse Vallei
Beeld: ©Info Support / Jorik Algra
Koningin Máxima tijdens het werkbezoek aan de regio Gelderse Vallei.

Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima spreken per telefoon, in videogesprekken en waar mogelijk tijdens werkbezoeken met betrokkenen over de gevolgen van de coronacrisis en de inzet van zovelen ter bestrijding van de pandemie. Tijdens het werkbezoek zijn de algemeen geldende richtlijnen ter bestrijding van het coronavirus in acht genomen.

Vergroot afbeelding Koningin Máxima brengt werkbezoek aan Gelderse Vallei
Beeld: ©Info Support / Jorik Algra
Koningin Máxima tijdens het werkbezoek aan de regio Gelderse Vallei.