Koning spreekt met sector economie en onderwijs in Caribisch deel van Koninkrijk

Zijne Majesteit de Koning heeft donderdag 12 november online gesproken met vertegenwoordigers van de sectoren economie en onderwijs in Curaçao over de gevolgen van de corona-uitbraak in het Caribisch deel van het Koninkrijk.

Op 18 en 19 november spreekt hij achtereenvolgens met vertegenwoordigers uit diezelfde sectoren op Sint Maarten en Aruba. Eerder had de Koning al een videogesprek met vertegenwoordigers van de medische sector op Aruba, Sint Maarten en Curaçao.

Door middel van telefoon- en online gesprekken en waar mogelijk werkbezoeken, informeren Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zich over de gevolgen van de corona-uitbraak en spreken zij hun steun en waardering uit voor de inzet van zovelen in de bestrijding van de pandemie.

RVD, nr. 216