21 oktober Digitale keynote toespraak bij evenement ‘Inclusive Digital ID for a Resilient Recovery from COVID-19’

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Online

Koningin Máxima houdt vanuit Paleis Huis ten Bosch een digitale toespraak tijdens het evenement ‘Inclusive Digital ID for a Resilient Recovery from COVID-19’ over hoe digitale identiteitsbewijzen kunnen bijdragen aan veilige toegang tot financiële diensten en het belang hiervan voor economisch herstel voor landen in de context van de coronacrisis.

Het evenement wordt gehouden en marge van de virtuele jaarvergadering van het International Monetary Fund en de World Bank. Koningin Máxima is speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling (UNSGSA).