01 januari Bezoek hulpdiensten Den Haag tijdens jaarwisseling

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Den Haag

Koning Willem-Alexander brengt tijdens de nieuwjaarsnacht in Den Haag een bezoek aan de hulpverleners die zich inzetten voor het handhaven van de openbare orde, het bestrijden en voorkomen van incidenten, het schoonhouden van de stad en de zorg voor gewonden.

Beeld: ©Gemeente Den Haag / Valerie Kuypers
Koning Willem-Alexander in gesprek met hulpverleners.

De Koning bezoekt samen met de Haagse driehoek van burgemeester, politiechef en hoofdofficier van justitie het regionaal crisiscentrum van de Veiligheidsregio Haaglanden, de gemeenschappelijke meldkamer, politiebureau Hoefkade en het Haaglanden Medisch Centrum (HMC) Westeinde.

Beeld: ©Gemeente Den Haag / Valerie Kuypers

Tijdens het werkbezoek worden de algemeen geldende richtlijnen ter bestrijding van het coronavirus in acht genomen.