28 september Werkbezoek Stichting Halt

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Stadhuis, Rotterdam

Jaarlijks krijgen zo’n 15.000 jongeren een Halt-straf. Stichting Halt voorkomt, bestrijdt en bestraft jeugdcriminaliteit. De stichting vindt dat jongeren moeten kunnen leren van hun fouten en de kans moeten krijgen om die fouten recht te zetten. Koningin Máxima brengt een werkbezoek aan Halt vanwege het 40-jarig jubileum van de stichting.

Vergroot afbeelding Koningin Máxima brengt werkbezoek aan Stichting Halt
Beeld: ©Patrick van Katwijk
Koningin Máxima tijdens haar werkbezoek aan Stichting Halt.

In het stadhuis van Rotterdam spreekt Koningin Máxima met jongeren die ervaring hebben met een Halt-straf. Daarnaast gaat zij in gesprek met samenwerkingspartners en medewerkers over pedagogische begrenzing van jongeren, de mogelijkheid voor jongeren om fouten te herstellen en de preventie van grensoverschrijdend gedrag door voorlichting op scholen.

Vergroot afbeelding Koningin Máxima brengt werkbezoek aan Stichting Halt
Beeld: ©Patrick van Katwijk
In het stadhuis van Rotterdam spreekt Koningin Máxima met jongeren die ervaring hebben met een Halt-straf en met samenwerkingspartners en medewerkers.