10 juni Symposium Spierfonds voor jonge onderzoekstalenten

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Zeist

Prinses Beatrix is aanwezig bij ‘Muscles2Meet – Neuromuscular Young Talent Symposium’, een initiatief van het Prinses Beatrix Spierfonds. 

Vergroot afbeelding Met Muscles2Meet wil het Prinses Beatrix Spierfonds jong onderzoekstalent op het gebied van spierziekten aantrekken en behouden. Prinses Beatrix is bij de openingslezing van het symposium en spreekt o.a. jonge wetenschappers en patiënten
Beeld: ©Spierfonds / Frank van Beek
Prinses Beatrix, beschermvrouwe van het Prinses Beatrix Spierfonds, is aanwezig bij de openingslezing van ‘Muscles2Meet – Neuromuscular Young Talent Symposium’ in Zeist.
Vergroot afbeelding Met Muscles2Meet wil het Prinses Beatrix Spierfonds jong onderzoekstalent op het gebied van spierziekten aantrekken en behouden. Prinses Beatrix is bij de openingslezing van het symposium en spreekt o.a. jonge wetenschappers en patiënten.
Beeld: ©Spierfonds / Frank van Beek
De Prinses spreekt onder meer met jonge wetenschappers en promovendi.
Vergroot afbeelding Met Muscles2Meet wil het Prinses Beatrix Spierfonds jong onderzoekstalent op het gebied van spierziekten aantrekken en behouden. Prinses Beatrix is bij de openingslezing van het symposium en spreekt o.a. jonge wetenschappers en patiënten
Beeld: ©Spierfonds / Frank van Beek
Ook ontmoet Prinses Beatrix twee patiënten die verbetering ervaren sinds ze behandeld zijn met een nieuw medicijn.