18 december Bijwonen opnamen Kerst Muziekgala 2019

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
IJsselhallen, Zwolle

Koningin Máxima, erevoorzitter van het platform Méér Muziek in de Klas, is aanwezig bij de opnamen van het Kerst Muziekgala 2019. Het gala bevat optredens van de Grootste Schoolband van Nederland bestaande uit kinderen afkomstig uit alle provincies. Ook zijn er muzikale bijdragen van onder anderen Wibi Soerjadi, Suzan & Freek en Gerard Joling. Tijdens het gala viert Méér Muziek in de Klas de successen van het afgelopen jaar. Het Kerst Muziekgala 2019 wordt op 22 december om 21:30 uur uitgezonden op NPO 1.

©Méér Muziek in de Klas
Koningin Máxima, erevoorzitter van het platform Méér Muziek in de Klas, is aanwezig bij de opnamen van het Kerst Muziekgala 2019.
©Méér Muziek in de Klas
De Grootste Schoolband van Nederland treedt op, met kinderen uit alle provincies.
©Méér Muziek in de Klas
Het Kerst Muziekgala 2019 wordt op 22 december om 21:30 uur uitgezonden op NPO 1.