Prinses Margriet en prof. mr. Pieter van Vollenhoven bij herdenkingen Tweede Wereldoorlog

Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet der Nederlanden, prof. mr. Pieter van Vollenhoven en Zijne Hoogheid Prins Pieter-Christiaan wonen zaterdagavond 4 mei op het Militair Ereveld Grebbeberg in Rhenen de Nationale Militaire Dodenherdenking bij voor beroepsmilitairen en dienstplichtigen die sinds 1940 waar ook ter wereld voor het Koninkrijk zijn gevallen.

Prinses Margriet, prof. mr. Pieter van Vollenhoven en Prins Pieter-Christiaan zijn aanwezig bij de Nationale Militaire Dodenherdenking op het Militair Ereveld Grebbeberg.

Zondag 5 mei is de heer Van Vollenhoven in de Johannes de Doperkerk in Wageningen aanwezig bij de bijeenkomst ter gelegenheid van de nationale herdenking van de capitulaties van de Duitse en Japanse bezettingsmacht in Nederland en het voormalig Nederlands-Indië in 1945. Aansluitend is de heer Van Vollenhoven aanwezig bij het Bevrijdingsdefilé.

RVD nr. 93