Start kaartverkoop openstelling Paleis Noordeinde en Koninklijk Staldepartement

Op donderdag 30 juni om 09.00 uur start de kaartverkoop voor de bezichtiging van het Paleis Noordeinde en het Koninklijk Staldepartement. Deze zomer zijn het Paleis en Staldepartement een aantal dagen te bezichtigen voor publiek. Toegangskaarten voor het Paleis of de Stallen zijn voor zes euro te bestellen via tickets.paleis-noordeinde.nl. In totaal zijn ongeveer 20.000 kaarten beschikbaar.

Beeld: ©RVD / Maarten Schuth
Geloofsbrievenceremonie

Geïnteresseerden kunnen via de site kiezen voor een locatie, dag en tijdstip van bezichtiging. Per boeking kunnen maximaal vier tickets worden besteld. Tickets zijn persoonsgebonden. Dat betekent dat bij bestelling de namen en geboortedata, zoals vermeld op het legitimatiebewijs, moeten worden ingevuld.

Tickets zijn uitsluitend te bestellen via de website.

Het streven is om ook in de toekomst zomeropenstellingen te blijven organiseren. Dit wordt na de zomer besloten. Het paleiscomplex is sinds eind mei ook te bezichtigen via Google Street View.

Meer informatie

Meer informatie over o.a. de openstellingsdata, het bestellen van kaarten, beeldmateriaal is te vinden op de website: tickets.paleis-noordeinde.nl.

RVD, nr. 148