Doop Gravin Luana op 18 december 2005

Namens Hunne Koninklijke Hoogheden Prins Friso en Prinses Mabel deelt de RVD mee:

Vandaag is Gravin Emma Luana Ninette Sophie, de dochter van Prins Friso en Prinses Mabel, gedoopt in besloten kring op Paleis Huis ten Bosch.

De doop is bediend volgens de liturgie van de Amsterdamse Studentenekklesia door Huub Oosterhuis, die een goede vriend van het paar is. Luana wordt niet ingeschreven in een kerkgenootschap; Prins Friso en Prinses Mabel willen deze belangrijke beslissing aan Luana zelf laten. Zij zullen hun dochter Luana in de geest van hun eigen geloofsovertuiging opvoeden. Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Constantijn is peetoom van Luana; haar peettantes zijn Eveline Wisse Smit, Sophie Barones von der Recke en Emma Bonino.

18 december 2005, 16.30 uur