Nieuwjaarsontvangsten Koningin

Hare Majesteit de Koningin houdt dinsdag 15 januari 2013 de traditionele Nieuwjaarsontvangst voor Nederlandse genodigden en woensdag 16 januari voor buitenlandse diplomaten. De recepties vinden plaats in het Koninklijk Paleis Amsterdam.

Bij beide ontvangsten zijn Zijne Koninklijke Hoogheid de Prins van Oranje, Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Máxima der Nederlanden, Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet der Nederlanden en prof.mr. Pieter van Vollenhoven aanwezig.

Dinsdag ontvangt de Koningin enkele honderden gasten die de Nederlandse samenleving vertegenwoordigen. Daarnaast zijn dit jaar specifiek vertegenwoordigers uit de land- en tuinbouw en de veehouderij uitgenodigd. Woensdag ontvangt de Koningin de leden van het Corps Diplomatique en internationale organisaties.

RVD, nr. 1