Koning bij Dag van het Verzet in Doorn

Zijne Majesteit de Koning is zaterdagochtend 29 augustus 2015 aanwezig bij de Dag van het Verzet in trainings- en nazorgcentrum van Stichting De Basis in Doorn. Op deze dag vindt de jaarlijkse reünie voor oud-verzetsstrijders plaats, georganiseerd door de Stichting Samenwerkend Verzet 1940-1945.

De Stichting Samenwerkend Verzet 1940-1945 (SSV) is november 1979 opgericht. De SSV is een overkoepelende organisatie van alle oud-verzetsorganisaties. De SSV zet zich onder meer in voor de bevordering van de onderlinge verbondenheid van oud-verzetsstrijders.

RVD, nr. 272

Vergroot afbeelding Koning bij Dag van het Verzet in Doorn
Beeld: ©ANP / Bart Maat
Doorn, 29 augustus 2015: Koning Willem-Alexander in gesprek met oud-verzetsstrijders tijdens de Dag van het Verzet in trainings- en nazorgcentrum van Stichting De Basis. Op deze dag vindt de jaarlijkse reünie voor oud-verzetsstrijders plaats, georganiseerd door de Stichting Samenwerkend Verzet 1940-1945.