Koningin Máxima aanwezig bij ‘Jaarevent van nlgroeit’

Hare Majesteit Koningin Máxima is maandag 23 januari 2017 aanwezig bij het 'Jaarevent van nlgroeit', een platform gericht op ondernemers die willen doorgroeien. Tijdens de bijeenkomst in de Fokker Terminal in Den Haag wordt de 'Groei Top 250' gelanceerd.

Vergroot afbeelding
Beeld: ©ANP / Jerry Lampen
Koningin Máxima houdt een korte toespraak tijdens het 'Jaarevent van nlgroeit'.

Nlgroeit is een meerjarenprogramma dat tot doel heeft het groeivermogen in het midden- en kleinbedrijf te vergroten. Dat kan door ondernemers bewust te maken van groeikansen, hen te activeren om gebruik te maken van coaching en opleiding en hen te faciliteren bij het vinden van de ideale match met een coach, mentor of opleiding.  Harold Goddijn, voorzitter van de raad van groeiambassadeurs van nlgroeit en het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Financiering, houdt tijdens het Jaarevent de openingstoespraak. Ook Koningin Máxima spreekt  enkele openingswoorden. Zij is bij de bijeenkomst aanwezig als lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Financiering. Dit comité is ingesteld door de minister van Economische Zaken en zet zich in om het groeipotentieel van het midden- en kleinbedrijf, met als focus het kleinbedrijf, te versterken.

Nlgroeit is een initiatief van het ministerie van Economische Zaken, de Kamer van Koophandel en NLevator en wordt gesteund door NL2025. NLevator is een stichting die gericht is op het bieden van ondersteuning, zoals bijvoorbeeld coaching, mentoring, kapitaal en netwerken. NL2025 is een beweging van toonaangevende mensen uit allerlei disciplines: sport, kunst, bedrijfsleven, cultuur en het onderwijs.

RVD, nr. 285