Prinses Beatrix bij symposium voor onderzoekstalenten

Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden is vrijdagmorgen 12 mei 2017 in Zeist aanwezig bij het symposium ‘Muscles2Meet - Neuromuscular Young Talent Symposium’, een initiatief van het Prinses Beatrix Spierfonds.

Prinses Beatrix poseert met enkele onderzoekers tijdens het symposium ‘Muscles2Meet'.

Muscles2Meet, georganiseerd door promovendi op het terrein van spierziekten, is bedoeld om jonge talentvolle onderzoekers te binden aan het spierziektenveld. Het symposium wordt georganiseerd samen met het Spierziekten Centrum Nederland, een samenwerkingsverband van expertisecentra op het gebied van spierziekten. Prinses Beatrix is vanaf het begin betrokken geweest bij de opzet van het symposium in 2015 en was aanwezig bij het eerste symposium in 2016.
 
Prinses Beatrix is sinds 1956 beschermvrouwe van het Prinses Beatrix Spierfonds.

RVD, nr. 87