Prinses Margriet bezoekt voorstelling END OF SEASON van Introdans

Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet der Nederlanden woont zaterdagavond 24 juni de voorstelling END OF SEASON: Celebrating Kylián! van Introdans bij in Stadstheater Arnhem. Met deze voorstelling sluit Introdans zijn 45-jarig jubileumseizoen af. Prinses Margriet is beschermvrouwe van Introdans en bezocht eerder dit theaterseizoen ook de jubileumvoorstelling TUTTI.

END OF SEASON: Celebrating Kylián! is geheel gewijd aan het oeuvre van Jiří Kylián. De meesterchoreograaf viert dit jaar zijn 70ste verjaardag. Met Celebrating Kylián! danst het volledige danserstableau vier Kylián-choreografieën en laat daarmee volgens Introdans de rijkdom en veelzijdigheid van deze choreograaf zien. De voorstelling wordt live begeleid door Het Gelders Orkest.
 
Introdans, opgericht in 1971, heeft als missie de danskunst op hoog niveau te presenteren voor een breed publiek. Als stadsgezelschap van Arnhem danst het gezelschap in de Nederlandse theaters en reist het wereldwijd. De ensembles zijn veelvuldig te gast op internationale podia.

RVD, nr. 149

Zie ook

Hoort bij