Koningin Máxima bij uitreiking LOEY Awards 2017

Hare Majesteit Koningin Máxima is maandag 11 september 2017, als lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Financiering, aanwezig bij de uitreiking van de 8e LOEY Awards; de prijzen voor de beste online ondernemer van het jaar. De uitreiking vindt plaats in het bedrijfsverzamelgebouw The Cloud in Amsterdam.

Koningin Máxima is aanwezig bij de uitreiking van de 8e LOEY Awards.

De LOEY (Leading Online Entrepreneur of the Year) Award, een initiatief van investeringsmaatschappijen Endeit Capital en Peak Capital, wordt georganiseerd door de Stichting LOEY. Het doel van de stichting is het stimuleren van groei, innovatie en inspiratie in de online industrie in Nederland. Naast de uitreiking van de LOEY Awards maakt de stichting succesvolle online ondernemers zichtbaar waardoor nieuwe online initiatieven en samenwerkingsverbanden gestimuleerd kunnen worden.

Het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Financiering is ingesteld door de minister van Economische Zaken. Het Comité zet zich in om het groeipotentieel van het midden- en kleinbedrijf, met als focus het kleinbedrijf in Nederland, te versterken. Zij doet dit door haar kennis, ervaring en netwerken in te zetten. Een van de prioriteiten van het Comité is het inzichtelijk maken van de stand van zaken van het MKB en de uitdagingen waar het voor staat.

RVD, nr. 186

Zie ook

Hoort bij