Prinses Margriet bij WK Zitvolleybal

Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet der Nederlanden woonde maandagavond 16 juli 2018 de poulewedstrijd bij van het Nederlands dames zitvolleybalteam tegen Rwanda tijdens het WK Paravolley in Arnhem.

©Ronald Hoogendoorn
Prinses Margriet en het Nederlandse dames zitvolleybalteam.

Het Nederlandse vrouwenteam versloeg in deze tweede poulewedstrijd Rwanda met 3-0. Vanavond staat een wedstrijd tegen Canada op het programma.

Na afloop van de wedstrijd sprak Prinses Margriet onder andere met bondscoach Pim Scherpenzeel en aanvoerster Elvira Stinissen die met dit WK haar laatste grote tournooi speelt. Het Rwandese team is vijf jaar geleden opgezet en begeleid door de Nederlander Peter Karreman.

Het WK Zitvolleybal 2018 vindt plaats in Nederland van 15 tot en met 22 juli in de speelsteden Arnhem, Venlo, Rotterdam, Eindhoven en Den Haag.

RVD, nr. 186