Koningin Máxima bij jubileumviering 40-jarig bestaan en heropening kantoor Verbond van Verzekeraars

Hare Majesteit Koningin Máxima is woensdagochtend 17 oktober aanwezig bij de jubileumviering van het 40-jarig bestaan van het Verbond van Verzekeraars in Den Haag. Tijdens de viering heropent de Koningin het gemoderniseerde kantoor en woont zij het symposium bij dat in het teken staat van de impact van technologie op de toekomst van de verzekeringssector.

Koningin Máxima is bij de jubileumviering van het 40-jarig bestaan van het Verbond van Verzekeraars.

Het Verbond van Verzekeraars is in 1978 als brancheorganisatie opgericht en behartigt de belangen van nagenoeg alle schade- en levensverzekeraars in Nederland. Tijdens het symposium spreken onder meer de minister van Financiën, Wopke Hoekstra, technologie-ondernemer en auteur Peter Hinssen en Willem van Duin, voorzitter van het verbond en bestuursvoorzitter van Achmea. Zij reflecteren onder meer op de rol van technologie binnen de verzekeringssector.

Het Verbond van Verzekeraars is één van de partners van platform Wijzer in geldzaken. Koningin Máxima is erevoorzitter van het platform.

RVD, nr. 216