Koningin Máxima opent manege No Limits Noordwijk

Hare Majesteit Koningin Máxima opent dinsdagochtend 25 juni 2019 manege No Limits Noordwijk. De kleinschalige manege geeft therapeutische paardrijlessen.

Koningin Máxima krijgt een rondleiding tijdens haar bezoek aan manege No Limits Noordwijk.

De ruiters zijn kinderen en volwassenen met onder andere angst, autisme, ADHD of het Syndroom van Down. Reguliere ruiters kunnen ook les volgen; hen wordt gevraagd zich daarnaast in te zetten voor de andere ruiters. De manege werkt met speciaal opgeleide instructeurs en beschikt over een robotpaard, een interactieve dressuursimulator die beginnende of angstige ruiters kan helpen de ritmische beweging aan te leren. No Limits Noordwijk is eveneens een dagbestedingslocatie voor mensen met een zorgindicatie. De manege is een ANBI stichting, een Algemeen Nut Beogende Instelling.

Koningin Máxima krijgt tijdens haar bezoek een rondleiding, bekijkt een paardrijles en spreekt vrijwilligers en medewerkers.   

RVD, nr. 129