Prinses Margriet bezoekt voorstelling END OF SEASON van Introdans

Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet der Nederlanden woont zaterdagavond 29 juni de voorstelling END OF SEASON van Introdans bij in Stadstheater Arnhem. Prinses Margriet is beschermvrouwe van Introdans.

Beeld: ©Introdans / Hans Gerritsen
Introdans sluit het dansseizoen af met een avond vol balletten met een zomerse sfeer.

Introdans sluit het dansseizoen af met een avond vol balletten met een zomerse sfeer: Azul (Jorge Pérez Martínez), Daylight (Ben Holder) en Rushes (Inbal Pinto, Avshalom Pollak en Robby Barnett). Het slotballet is Chapeau van Jiří Kylián, op de muziek van Prince. Het volledige tableau dansers treedt op. Tijdens END OF SEASON zijn ook balletten te zien uit DE ONTMOETING, waarin  gastdansers meedoen zoals topatleten van TeamNL. 

Introdans, opgericht in 1971, heeft als missie de danskunst op hoog niveau te presenteren voor een breed publiek. Als stadsgezelschap van Arnhem danst het gezelschap in de Nederlandse theaters en reist het wereldwijd. De ensembles zijn veelvuldig te gast op internationale podia.

RVD, nr. 147