Kersttoespraak Koning op 25 december 2019

De Kersttoespraak van Zijne Majesteit de Koning wordt Eerste Kerstdag, woensdag 25 december, om 13.00 uur uitgezonden door de NOS op NPO1 en op Radio 1. Gelijktijdig is de Kersttoespraak op NPO2 te zien met gebarentolk.

Vergroot afbeelding
Beeld: ©RVD - Arenda Oomen
Koning Willem-Alexander spreekt de Kersttoespraak uit vanuit de Vestibule van Paleis Huis ten Bosch.

De toespraak is live te volgen op de Facebook-pagina van het Koninklijk Huis. Ook zenden diverse andere omroepen de Kersttoespraak uit. De herhaling van de NOS-uitzending volgt om 18.05 uur op NPO1. De toespraak is enkele dagen eerder opgenomen op Paleis Huis ten Bosch.

De tekst van de Kersttoespraak 2019 is later op de dag na te lezen op www.koninklijkhuis.nl en terug te zien op het YouTube-kanaal van het Koninklijk Huis.

RVD, nr. 311