Koning en Koningin bij seminar ‘Indonesia and the Netherlands: a joint future’

Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima zijn dinsdagmiddag 18 februari aanwezig bij het seminar ‘Indonesia and the Netherlands: a joint future’ in de Brakke Grond in Amsterdam. Het seminar wordt georganiseerd door DutchCulture. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima wonen het seminar bij in aanloop naar het staatsbezoek aan de Republiek Indonesië in maart.  

Tijdens het seminar staan de thema’s kunst & cultuur, circulaire economie, verleden & toekomst en kennisdiplomatie centraal. Diverse experts geven hun visie op deze onderwerpen en gaan in op de veelzijdige relatie tussen Indonesië en Nederland. Daarnaast is er een optreden van jazzcombinatie Boi Akih. Aansluitend spreekt het Koninklijk Paar met diverse aanwezigen.

DutchCulture is de kennis- en netwerkorganisatie voor internationale culturele samenwerking.

RVD, nr. 13