Koningin Máxima maakt winnaars Koning Willem I prijs bekend

Hare Majesteit Koningin Máxima maakt op woensdagavond 25 november de prijswinnaars bekend van de Koning Willem I prijs in de Beurs van Berlage in Amsterdam, waar vertegenwoordigers van alle genomineerde bedrijven aanwezig zijn.

De prijzen worden uitgereikt door de president van De Nederlandsche Bank en voorzitter van de Koning Willem I Stichting, prof. Dr. K.H.W. Klaas Knot. Vanwege de COVID-19 maatregelen is de uitreiking te volgen via een livestream (www.kw1prijs.nl).

De Koning Willem I Stichting is in 1958 op initiatief van De Nederlandsche Bank in het leven geroepen door een aantal aan het bedrijfsleven verbonden organisaties. Doel van de stichting is de nationale economie nieuwe impulsen te geven en daarmee het aanzien van het Nederlandse bedrijfsleven te vergroten. De stichting wordt gesteund door het ministerie van Economische Zaken en Klimaat en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. De Koning Willem I Prijs wordt tweejaarlijks toegekend in de categorieën grootbedrijf en midden-en kleinbedrijf. De Plaquette voor duurzaam ondernemerschap beloont daarnaast duurzame innovaties van kleine of grote organisaties. Koningin Máxima is erevoorzitter van de stichting.

RVD, nr. 221

Bekijk foto's van de bekendmaking van de winnaars van de Koning Willem I prijs.