Koning bij presentatie 15e KVK Innovatie Top 100

Zijne Majesteit de Koning is donderdagmiddag 21 januari virtueel aanwezig bij de 15KVK Innovatie Top 100, waarbij Kamer van Koophandel (KVK) de 100 meest innovatieve mkb-bedrijven van Nederland bekend maakt.

De Koning woont het digitale programma bij en spreekt na afloop een aantal ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf over innoveren en ondernemen in crisistijd en de impact van de pandemie op hun bedrijven.

KVK zet al 15 jaar innovatieve ondernemers in de schijnwerpers en staat stil bij het innovatieklimaat in Nederland. Tijdens de presentatie dit jaar wordt met name ingegaan op ondernemen en innoveren in tijden van crisis. Sprekers zijn onder meer horecaondernemer Won Yip en Patrick van der Pijl, CEO van Business Models Inc. Aansluitend maakt KVK de notering van de bedrijven in de KVK Innovatie Top 100 bekend. De nominaties zijn beoordeeld op impact voor de branche en samenleving, originaliteit, verkrijgbaarheid en gerealiseerde omzet en groeipotentie. Ook wordt de winnaar van de publieksprijs bekendgemaakt.

RVD, nr. 8