Koninklijk Paar ontvangt medaillewinnaars Olympische Zomerspelen 2020, minister-president Rutte en staatsecretaris Blokhuis aanwezig bij huldiging

Zijne Majesteit de Koning en Hare Majesteit Koningin Máxima ontvangen dinsdagmiddag 10 augustus de Nederlandse medaillewinnaars van de Olympische Zomerspelen 2020 in Tokio op Paleis Noordeinde in Den Haag.

Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport organiseert op deze dag het officiële huldigingsprogramma voor de Olympische medaillewinnaars in Den Haag. De medaillewinnaars en hun coaches  worden gehuldigd in Sportcampus Zuiderpark waar minister-president Rutte, staatssecretaris Blokhuis van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, en chef de mission Van den Hoogenband hen toespreken. Vervolgens is er de ontvangst op Paleis Noordeinde.

RVD, nr. 222