Kersttoespraak Koning op 25 december 2021

De kersttoespraak van Zijne Majesteit de Koning wordt Eerste Kerstdag, zaterdag 25 december, om 13.00 uur uitgezonden door de NOS op NPO1 en op NPO Radio 1. Gelijktijdig is de kersttoespraak op NPO2 te zien met gebarentolk.

Ook zenden diverse andere omroepen de kersttoespraak uit. De herhaling van de NOS-uitzending volgt om 18.00 uur op NPO1. De toespraak is enkele dagen eerder opgenomen in de Vestibule van Paleis Huis ten Bosch.

De tekst van de kersttoespraak 2021 is later op de dag na te lezen op www.koninklijkhuis.nl en de toespraak is terug te zien op het YouTube-kanaal van het Koninklijk Huis.

RVD, nr. 362

De Koning spreekt de kersttoespraak uit
Beeld: ©RVD - Robin Utrecht
Den Haag, december 2021: Koning Willem-Alexander spreekt de kersttoespraak uit in de vestibule van Paleis Huis ten Bosch.