Koningin Máxima bij 70-jarig jubileum van Nuffic

Hare Majesteit Koningin Máxima is op donderdagochtend 1 december aanwezig bij het evenement ‘Meet the world, make the change’ ter ere van het zeventigjarig jubileum van Nuffic, de organisatie voor internationalisering in het onderwijs. Het evenement vindt plaats bij De Haagse Hogeschool in Den Haag.

Koningin Máxima is aanwezig tijdens de plenaire opening van de jubileumviering, waarna zij in aanwezigheid van Titia Bredée, directeur-bestuurder van Nuffic, met studenten, professionals uit het veld en medewerkers van Nuffic in gesprek gaat over het belang van internationalisering. Afsluitend is zij aanwezig bij de workshop ‘Working with your international skillset’, waarbij deelnemers leren te herkennen welke vaardigheden zij hebben ontwikkeld met hun internationale ervaring.

Nuffic zet zich ervoor in dat alle leerlingen en studenten internationale competenties kunnen opdoen, in het buitenland of in eigen land. Zo zijn ze voorbereid op de samenleving en arbeidsmarkt van de toekomst en kunnen ze een bijdrage leveren aan de aanpak van de mondiale uitdagingen van deze tijd.

RVD, nr. 286