Koning opent nieuwe locatie Aalberts in Almere

Zijne Majesteit de Koning opent op vrijdagmiddag 7 juni de nieuwe productie- en distributielocatie en het kantoor van Aalberts hydronic flow control in Almere. Het bedrijf produceert en levert hydronische installaties om gebouwen te verduurzamen. Het kantoor is genomineerd als één van de meest duurzame kantoorgebouwen ter wereld.

Na een korte presentatie over het bedrijf krijgt Koning Willem-Alexander een rondleiding en uitleg in de nieuwe, grotendeels geautomatiseerde productiehal en gaat hij naar de showroom waar hij spreekt met enkele medewerkers. Daarna verricht de Koning de officiële opening.

Het bezoek wordt afgesloten met een gesprek met een aantal genodigden.

Aalberts is een Nederlands technologiebedrijf dat, sinds de oprichting in 1975, gegroeid is tot een onderneming met meer dan 14.000 medewerkers op ruim 130 locaties wereldwijd. Aalberts ontwikkelt technologieën voor industrieën en het dagelijks leven en is wereldwijd actief op het gebied van het energie-efficiënt maken van installaties in gebouwen, het verduurzamen van transport en geavanceerde mechatronica in de halfgeleiderindustrie. 

RVD, nr. 132