Koning benoemt rentmeester Kroondomein Het Loo

Zijne Majesteit de Koning benoemt bij Koninklijke Beschikking met ingang van 15 december 2024 ir. W.R.J. (Wout) Neutel tot rentmeester van Kroondomein Het Loo. De heer Neutel volgt in deze functie ir. A.J.H. (Arno) Willems op, die met pensioen gaat.

De heer Neutel (1967) studeerde Bosbouw & Natuurbeheer aan de Wageningen Universiteit (WUR). Na zijn studie werkte hij negen jaar bij SBNL Natuurfonds, een stichting voor particulier en agrarisch natuurbeheer. Daarna maakte hij deel uit van het management van achtereenvolgens Eelerwoude Ingenieursbureau, IPC Groene Ruimte en Groenland Beheer. Sinds 2009 werkt de heer Neutel als Provinciehoofd bij Staatsbosbeheer in achtereenvolgens Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland en nu Drenthe.

RVD, nr. 185

Vergroot afbeelding Wout Neutel
Beeld: ©Dienst Koninklijk Huis / Jeroen van der Meyde
Wout Neutel, de nieuwe rentmeester van Kroondomein het Loo.