Prinses Margriet en prof.mr. Pieter van Vollenhoven aanwezig bij Peter Stuyvesant bal

Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet der Nederlanden en prof.mr. Pieter van Vollenhoven zijn vrijdagavond 17 november aanwezig bij de 36e editie van het Peter Stuyvesant bal in New York.

Het bal wordt jaarlijks georganiseerd door de 'Netherland-America Foundation' waar Prinses Margriet en de heer Van Vollenhoven beschermvrouwe en beschermheer van zijn.

De 'Netherland-America Foundation' ontwikkelt tal van activiteiten op cultureel, wetenschappelijk en educatief gebied met als doel de Nederlands-Amerikaanse vriendschap te bevorderen. De opbrengsten van het Peter Stuyvesant bal worden gebruikt voor studiebeurzen en andere uitwisselingsprogramma's op het terrein van onderwijs, wetenschap en cultuur. 

RVD, nr. 268

Bij prof.mr. Pieter van Vollenhoven is opnieuw een melanoom vastgesteld. De aanwezigheid van Prinses Margriet en prof.mr. Pieter van Vollenhoven bij het Peter Stuyvesant bal op 17 november a.s. in New York komt hiermee te vervallen.