Kersttoespraak Koning op 25 december 2020

De kersttoespraak van Zijne Majesteit de Koning wordt Eerste Kerstdag, vrijdag 25 december, om 13.00 uur uitgezonden door de NOS op NPO1 en op NPO Radio 1. Gelijktijdig is de kersttoespraak op NPO2 te zien met gebarentolk.

Ook zenden diverse andere omroepen de kersttoespraak uit. De herhaling van de NOS-uitzending volgt om 18.00 uur op NPO1. De toespraak is enkele dagen eerder opgenomen in de Chinese Zaal van Paleis Huis ten Bosch.

De tekst van de kersttoespraak 2020 is later op de dag na te lezen op www.koninklijkhuis.nl en de toespraak is terug te zien op het YouTube-kanaal van het Koninklijk Huis.

RVD, nr. 263

Koning staat voor videocamera
Beeld: @ RVD - Paul Tolenaar
Koning Willem-Alexander spreekt de Kersttoespraak uit vanuit de Chinese Zaal van Paleis Huis ten Bosch.