Prinses Margriet en prof. mr. Pieter van Vollenhoven aanwezig bij NAF Ball

Update 7/11/2023: Het bezoek aan het NAF Ball gaat niet door. Prinses Margriet ondervindt nog te veel hinder van haar rughernia.

Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet der Nederlanden en prof. mr. Pieter van Vollenhoven zijn vrijdagavond 17 november aanwezig bij de 42e editie van het NAF Ball in New York. Het bal wordt jaarlijks georganiseerd door de Netherland-America Foundation (NAF) waarvan Prinses Margriet en de heer Van Vollenhoven beschermpaar zijn. 

De NAF ontwikkelt tal van activiteiten op cultureel, wetenschappelijk en educatief gebied met als doel de Nederlands-Amerikaanse vriendschap te bevorderen. De opbrengsten van het NAF Ball worden gebruikt voor studiebeurzen en andere uitwisselingsprogramma's op het terrein van onderwijs, wetenschap en cultuur.

RVD, nr.  266