Prinses Margriet en prof. mr. Pieter van Vollenhoven wonen End of Season Gala 2024 van Introdans bij

Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet der Nederlanden en prof. mr. Pieter van Vollenhoven* wonen zaterdagavond 29 juni het End of Season Gala van Introdans bij in Orpheus in Apeldoorn. Prinses Margriet is beschermvrouwe van Introdans.

Update 29/6/2024: *De heer Van Vollenhoven was niet aanwezig.Introdans sluit het dansseizoen af met een programma met hoogtepunten uit het Introdans-repertoire en twee nieuwe werken. Het dansgezelschap wil met de zeven choreografieën die worden getoond tevens de zomer inluiden en kiest voor nieuwe, onverwachte samenwerkingen en choreografieën. Tijdens het gala worden werken getoond van Robert Battle, Sidi Larbi Cherkaoui, Adriaan Luteijn & Chantal de Vries, Inbal Pinto en Daan Wijnands. Met het End of Season Gala wordt ook afscheid genomen van vier dansers die hun danscarrière binnenkort beëindigen. Na het bijwonen van de voorstelling ontmoeten Prinses Margriet en de heer Van Vollenhoven de dansers die afscheid nemen. Tevens gaan zij in gesprek met de directie en de voorzitter van het dansgezelschap.

RVD, nr. 164