16 december Webinar jaarbericht 'Staat van het MKB 2020'

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Den Haag

Koningin Máxima, lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap (Comité), neemt online deel aan een webinar over het jaarbericht ‘Staat van het MKB 2020’ dat voorzitter Harold Goddijn virtueel aanbiedt aan staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken en Klimaat.

Koningin Máxima neemt deel aan webinar
Beeld: ©Rotapool / Patrick van Katwijk
Koningin Máxima neemt deel aan een webinar over het jaarbericht ‘Staat van het MKB 2020’.

“Juist nu we een nieuwe lockdown zijn ingegaan, beleven veel ondernemers zeer barre tijden. Zij verdienen onze steun. We weten gelukkig ook dat bedrijven die tijdelijk stagneren, straks weer kunnen groeien. Daarom moeten we niet alleen de coronacrisis overleven, maar ons ook voorbereiden op de volgende fase van herstel en groei.” zegt Harold Goddijn in een toelichting op ‘Ondernemen is vooruitzien’, het Jaarbericht Staat van het mkb 2020 van het Comité.

Het jaarbericht is een trendanalyse van het midden- en kleinbedrijf gebaseerd op de meest recente data van het CBS. De cijfers en analyses geven meer inzicht in de economische situatie van Nederland. Op basis hiervan geeft het Comité aanbevelingen aan de overheid en ondernemers.

Koningin Máxima neemt deel aan webinar
Beeld: ©Rotapool / Patrick van Katwijk
Mike Ackermans, directeur communicatie CBS en gastheer van het webinar waarbij Koningin Máxima aanwezig is, toont het Jaarbericht ‘Staat van het MKB 2020’.