16 mei Uitzending Koningin Máxima; een leven vol muziek

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Den Haag

Koningin Máxima neemt een muzikale verjaardagstaart in ontvangst in de uitzending ‘Koningin Máxima; een leven vol muziek’ voor Méér Muziek in de Klas. De taart met 50 kaarsjes, ter ere van de 50e verjaardag van Koningin Máxima morgen op 17 mei, staat symbool voor alle gemaakte muziekafspraken van de campagne #50dagenmuziek van Méér Muziek in de Klas. De afspraken zorgen voor nog meer duurzaam en structureel muziekonderwijs voor basisschoolkinderen in Nederland en het Caribisch gebied.

Vergroot afbeelding De Koninklijke familie op de foto.
Beeld: ©Méér Muziek in de Klas / AVROTROS
Koningin Máxima neemt een muzikale verjaardagstaart in ontvangst.

Koning Willem-Alexander, Prinses Beatrix en de Prinsessen Amalia, Alexia en Ariane zijn ook bij het programma aanwezig.