01 september Ontvangst staatsraden ter beëdiging

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Paleis Noordeinde, Den Haag

Koning Willem-Alexander ontvangt ter beëdiging als staatsraad in de Raad van State achtereenvolgens mr. drs. B.J. (Bruno) Bruins, dr. W.D. (Mirjam) Bult-Spiering, mr. M. (Marion) Soffers, mr. drs. J.H. (Jan) van Breda, dr. G.O. (Onno) van Veldhuizen en mr. J.J.W.P. (Jan-Joost) van Gastel. 

Vergroot afbeelding Beëdiging staatsraad Bruins
Beeld: ©Albert Nieboer
Beëdiging van mr. drs. B.J. (Bruno) Bruins ten overstaan van de Koning als staatsraad in de Afdeling advisering van de Raad van State.
Vergroot afbeelding Beëdiging staatsraad Bult-Spiering
Beeld: ©Albert Nieboer
Beëdiging van dr. W.D. (Mirjam) Bult-Spiering ten overstaan van de Koning als staatsraad in de Afdeling advisering van de Raad van State.
Vergroot afbeelding Beëdiging staatsraad Soffers
Beeld: ©Albert Nieboer
Beëdiging van mr. M. (Marion) Soffers ten overstaan van de Koning als staatsraad in de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.
Vergroot afbeelding Beëdiging staatsraad Van Breda
Beeld: ©Albert Nieboer
Beëdiging van mr. drs. J.H. (Jan) van Breda ten overstaan van de Koning als staatsraad in de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.
Vergroot afbeelding Beëdiging staatsraad Van Veldhuizen
Beeld: ©Albert Nieboer
Beëdiging van dr. G.O. (Onno) van Veldhuizen ten overstaan van de Koning als staatsraad in de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.
Vergroot afbeelding Beëdiging staatsraad Van Gastel
Beeld: ©Albert Nieboer
Beëdiging van mr. J.J.W.P. (Jan-Joost) van Gastel ten overstaan van de Koning als staatsraad in de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.