24 november Werkbezoek in kader van laagdrempelige mentale hulp voor jongeren in de wijk

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Amsterdam

Koningin Máxima brengt een werkbezoek in het kader van de mentale gezondheid van jongeren. Centraal stonden diverse laagdrempelige initiatieven voor en door jongeren om hen meer te laten praten over en te werken aan hun mentale gezondheid. Deze initiatieven zijn door MIND aangemerkt als goede voorbeelden. De gemeente Amsterdam en de gemeente Someren en Peel & Maas lichtten toe hoe zij ruimte bieden aan deze initiatieven. Het werkbezoek vond plaats in Lab6 in Amsterdam. 

Vergroot afbeelding
Beeld: ©MIND / Robin Utrecht
Koningin Máxima spreekt met enkele jongeren over hun ervaringen met mentale gezondheid.