25 mei Ontvangst staatssecretaris Van Ooijen van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Paleis Huis ten Bosch, Den Haag

Koning Willem-Alexander ontvangt op Paleis Huis ten Bosch staatssecretaris Van Ooijen van Volksgezondheid, Welzijn en Sport in het kader van een reeks van kennismakingen met de ministers en staatssecretarissen van het kabinet-Rutte IV.

Vergroot afbeelding Koning Willem-Alexander ontvangt op Paleis Huis ten Bosch staatssecretaris Van Ooijen van Volksgezondheid, Welzijn en Sport in het kader van een reeks van kennismakingen met de ministers en staatssecretarissen van het kabinet-Rutte IV.
Beeld: ©Rotapool / Patrick van Katwijk
De Koning ontvangt de staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.