09 april Lancering Amsterdams Stagepact MBO

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Capital C, Amsterdam

Koningin Máxima woont de lancering bij van het Amsterdams Stagepact MBO. Het stagepact benadrukt het belang van voldoende goede stages voor zowel mbo-studenten als voor werkgevers en is een bevestiging van de samenwerking tussen gemeente, scholen en bedrijven.

Vergroot afbeelding Koningin Máxima bij lancering Amsterdams Stagepact MBO
Beeld: ©Mischa Schoemaker
Koningin Máxima is bij de lancering van het Amsterdams Stagepact MBO.
Vergroot afbeelding Amsterdams Stagepact MBO
Beeld: ©RVD
Met het stagepact streven de Amsterdamse mbo-instellingen, de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven en het bedrijfsleven naar één duidelijk doel: elke mbo-student in Amsterdam moet toegang krijgen tot een passende stageplek, met goede begeleiding vanuit school en vanuit het stagebedrijf en een eerlijke vergoeding.
Vergroot afbeelding Koningin Máxima bij lancering Amsterdams Stagepact MBO
Beeld: ©Mischa Schoemaker
Groepsfoto van Koningin Máxima en andere aanwezigen.