05 juni Bezoek aan Stichting Netwerkcentrum De Opstap

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Sint Jacobiparochie

Koning Willem-Alexander brengt een bezoek aan Stichting Netwerkcentrum De Opstap. Dit initiatief heeft als doel de leefbaarheid in Sint Jacobiparochie en de omgeving te verbeteren door op laagdrempelige wijze mensen met elkaar te verbinden. NWC De Opstap wordt ondersteund door het Oranje Fonds.

Vergroot afbeelding Koning bezoekt Stichting Netwerkcentrum De Opstap
Beeld: ©Oranje Fonds / Patrick van Katwijk
Tijdens het bezoek aan NWC De Opstap krijgt de Koning een rondleiding langs onder meer de huiskamer waar een taalles plaatsvindt, de werkplaats, het atelier, de moestuin en de keuken. Ook spreekt de Koning met vrijwilligers en deelnemers aan de verschillende activiteiten.