Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima lunchen met ‘uitblinkers’

Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima hebben dinsdag 11 april 2017 in Paleis Noordeinde een lunch aangeboden aan Nederlanders die zich hebben onderscheiden door een bijzondere prestatie. Het is de 25e keer dat de lunch plaatsvindt.

Vergroot afbeelding
Beeld: ©RVD / Jeroen van der Meyde
Den Haag, 11 april 2017: Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima met de 28 genodigden van de uitblinkerslunch.

De 28 genodigden hebben recentelijk een prijs of andere onderscheiding ontvangen voor hun prestaties in uiteenlopende sectoren zoals kunst & cultuur, media & journalistiek, wetenschap, sport en bedrijfsleven.
 
Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima willen door het aanbieden van een lunch hun erkenning en waardering uitspreken voor de mensen die een bijzondere prestatie hebben geleverd.

RVD, nr. 82