Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima lunchen met ‘uitblinkers’

Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima hebben vrijdag 13 oktober 2017 in Paleis Noordeinde een lunch aangeboden aan Nederlanders die zich hebben onderscheiden door een bijzondere prestatie.

Vergroot afbeelding
Beeld: ©RVD / Jeroen van der Meyde
Groepsfoto van de Koning en Koningin met de 27 'uitblinkers'.

De 27 genodigden hebben recentelijk een prijs of andere onderscheiding ontvangen voor hun prestaties in uiteenlopende sectoren zoals kunst & cultuur, media & journalistiek, wetenschap, sport en bedrijfsleven.

Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima willen door het aanbieden van een lunch hun erkenning en waardering uitspreken voor de mensen die een bijzondere prestatie hebben geleverd.

RVD, nr. 250